Hur hittar du en handelsträdgård?

3262692215_f819997b29Vi tror verkligen att det är många i vårt land som faktiskt vill köpa ekologiska produkter till ett bra pris. Detta är något som du verkligen kan göra på en handelsträdgård. Vi tror också att de flesta av oss är för vana att handla det första vi ser i butiken. Här handlar det om bekvämlighet och vana, och inte om att ta hand om din kropp och hälsa. Det är nog faktiskt även så att många som hör ordet handelsträdgård inte ens känner till var de finns eller har besökt en sådan plats i hela sina liv. När det nu egentligen är så enkelt att hitta en handelsträdgård tycker vi här på lassegardenstradgardar.se att det är lite tråkigt. Därför tänker vi ge några exempel på hur du bäst kan hitta dessa underbara platser.

Till att börja med går det naturligtvis att söka efter dessa på nätet eller i en vanlig telefonkatalog. Ibland kan det dock vara så att du inte hittar dem där, och det kanske då beror på att du inte känner till namnet på dem. Det finns ändå andra sätt att finna dessa på. Förmodligen har du ett torg i den stad där du bor, och då kommer du där att finna många av de lokala odlarna som säljer sina produkter. I dessa fall handlar det ofta om handelsträdgårdar, och då kommer du genast att hitta de som ligger i ditt närområde.

Ett annat sätt, som kanske är det roligaste och även kan bidra till en trevlig dag med familjen, är att ta en biltur i ytterområdena i din stad. Här kommer du säkerligen att finna ett flertal skyltar som pekar dig i rätt riktning, då många av de handelsträdgårdar som finns marknadsför sig på detta sättet. Kanske blir det som ett litet äventyr att hitta just din favorit bland dessa platser i din närhet.